‘Ik weet niet met wie ik kan sparren over mijn werknemers’.
‘Soms heb ik het gevoel dat ik gemangeld wordt tussen mijn leidinggevende en mijn medewerkers’.
‘Ik voel me soms eenzaam in mijn werk. Ik zou zo graag mijn vragen willen delen’.
‘Ik zou graag eens heel vrijblijvend willen praten over mijn ontwikkeling’.
‘Ik start net met leidinggeven en ik voel me erg onzeker’.
‘Ik heb behoefte aan coaching voor leidinggevenden’.

Als leidinggevende heb je niet altijd een makkelijke functie. Sommige medewerkers zijn moeilijk in de omgang en zitten op je allergie. Met je leidinggevende, je directeur, kun je niet altijd vrijblijvend bespreken waar je tegen aan loopt. Politiek is op jouw niveau een issue.

Spiegelen

Heb je behoefte aan een spiegel, iemand die met je meedenkt over hoe je je medewerkers aanstuurt, hoe je jezelf ontwikkelt of hoe je omgaat met besluitvorming bijvoorbeeld? Neem dan contact met mij op. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en ervaring op coachingsgebied kunnen je zeker verder helpen. Ook kan ik samen met jou een loopcoaching doen in de natuurrijke omgeving van Nijmegen. Lees hiervoor mijn blog over loopcoaching.

POWER-Programma

Dit Programma, met veel aandacht voor jouw ontwikkeling, duurt een half jaar. Dat klink lang, maar je hebt simpelweg tijd nodig om aan de slag te gaan met je eigen Ontwikkelplan, jouw leiderschap zodat je krachtig en resultaatgericht jouw werkplezier kunt vormgeven. En dit programma doe je niet alleen.

Ik ondersteun jou gedurende het gehele proces

 • In 1-op-1 gesprekken,
 • op elk moment in de vorm van e-coaching.

Het programma biedt jou:

 • Op elk moment beginnen,
 • werken aan jouw doelstellingen,
 • een sparring partner bij jouw leiderschap,
 • in 6 maanden tijd een Plan van Aanpak volgen dat leidt tot Resultaat.

In dit programma coach ik jou

 • zodat je weet wie je bent, waar je kracht zit,
 • waarbij jij jezelf ontwikkelt en leert van je fouten,
 • bij het creëren van meer werkplezier,
 • bij het maken van een plan voor nu en voor de toekomst,
 • je klinkende resultaten kunt behalen.

Daarmee

 • voel jij je minder eenzaam,
 • ervaar je rust door problemen te laten waar ze horen,
 • ben je weer trots op jezelf,
 • heb je de regie in eigen handen.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Neem contact op met Pauline

Toen ik bij Pauline aan het POWER-programma begon zat ik helemaal niet lekker in mijn functie. Ik wist niet meer wie ik wel en niet kon vertrouwen in de organisatie. Ik kreeg veel kritiek, leek het, van mijn leidinggevende, collega-managers, maar ook van mijn medewerkers. Ik voelde me eenzaam. Samen met Pauline ben ik stap voor stap weer gaan ontdekken waar mijn kracht zat en welke stappen ik kon ondernemen. Nu ga ik weer met plezier naar mijn werk en heb mijn zelfvertrouwen weer terug. En een stuk effectiever dan daarvoor.

Fréderique H.