‘Ik weet niet met wie ik kan sparren over mijn werknemers’. ‘Soms heb ik het gevoel dat ik gemangeld wordt tussen mijn leidinggevende en mijn medewerkers’. ‘Ik zou graag eens heel vrijblijvend willen praten over mijn ontwikkeling’. ‘Ik start net met leidinggeven en ik voel me erg onzeker’. ‘Ik heb behoefte aan coaching voor leidinggevenden’.

Spiegelen

Als leidinggevende heb je niet altijd een makkelijke functie. Sommige medewerkers zijn moeilijk in de omgang en zitten op je allergie. Met je leidinggevende, je directeur, kun je niet altijd vrijblijvend bespreken waar je tegen aan loopt. Politiek is op jouw niveau een issue.

Heb je behoefte aan een spiegel, iemand die met je meedenkt over hoe je je medewerkers aanstuurt, hoe je jezelf ontwikkelt of hoe je omgaat met besluitvorming bijvoorbeeld? Neem dan contact met mij op. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en ervaring op coachingsgebied kunnen je zeker verder helpen. Ook kan ik samen met jou een loopcoaching doen in de natuurrijke omgeving van Nijmegen. Lees hiervoor mijn blog over loopcoaching.