‘Ik wil weten wie ik ben en hoe ik beter kan communiceren met mijn collega’s’. ‘Ik heb het gevoel dat ik veel resultaatgerichter kan werken, maar ik weet niet hoe’. Inzicht in jezelf via de DISC Analyse biedt mogelijkheden voor je zelfontwikkeling. Inzicht in wie jezelf bent is enorm belangrijk. Hoe ga je om met problemen? Hoe communiceer je met je collega’s? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Past de functie die je doet bij jouw persoonlijk profiel?

DISC Analyse

Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Hiermee kun je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken en voorkeuren hebben. DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot jouw persoonlijke effectiviteit!
 
 
Het begrijpen van de 4 persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of te verminderen, de verschillen in anderen te waarderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden.

 
 
 

Een Disc Persoonlijkheidsanalyse:

  • Geeft inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl.
  • Je bent beter in staat conflicten op te lossen of te voorkomen.
  • Je kunt onderlinge verschillen waarderen.
  • Samenwerken wordt positiever en effectiever.
  • Het biedt je mogelijkheden om onderling beter te communiceren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je maakt thuis via de computer een online test. Je ontvangt een uitgebreide analyse in een rapport. In een gesprek met mij worden de resultaten en de DISCgrafieken geïnterpreteerd en ben je in staat om een stappenplan te maken tot verbeteringen.

Neem voor Inzicht in jezelf via de DISC Analyse contact op. Ik ben een gecertificeerd DISC trainer.