Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik 27 jaar ervaring opgedaan in diverse HR functies. Hierdoor heb ik veel kennis van organisaties en personeel. In 2000 heb ik via Gitp de post-academische opleiding Loopbaanmanagement en Coaching gevolgd. Daarnaast heb ik me in de loop der jaren o.a. geschoold in de RET (Rationeel Emotieve Training), Provocatieve coaching, EMDR, systemische (Tafel)opstellingen, DISC-analyse en Job Marketing.

 
Ik ondersteun mensen en organisaties bij hun duurzame inzetbaarheid. Wanneer ze een nieuwe functie ambiëren, of wanneer ze zich willen ontwikkelen in hun eigen functie. Of organisaties die vanuit goed werkgeverschap deze mogelijkheid aan hun personeel willen aanbieden. Met mijn expertise en opleiding geef ik vorm aan diverse trajecten. Elke vorm van begeleiding is maatwerk, maar in ieder geval resultaatgericht.

“Hoe mooi zou het zijn om op het moment dat je met pensioen gaat je terug kunt kijken op een zinvolle en leerzame invulling van je werkzame leven. Vaak zat het mee en soms zat het tegen. Maar bovenal ben je er een wijzer mens van geworden en heb je geleerd”.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.


certificering