Ik wil wat anders, maar ik weet niet wat ik wil!

Ik heb het gevoel dat ik veel meer kan.

Ik heb helemaal geen uitdaging meer in mijn werk.

Ik heb geen idee meer wie ik ben en wat ik kan. Het lijkt wel alsof ik mezelf aan het verliezen ben.

Je zou wel eens willen overleggen met een loopbaanadviseur. Het zou fijn zijn om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kan en wat je wil.

Stapsgewijs werken we aan je zelfkennis, je toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt – via de zelfontwikkelde Etalage methode – en je netwerkvaardigheden. Maar ook is er aandacht voor je droombaan. Wat wilde je worden toen je vroeger “klein” was? Ook de doemscenario’s die je in de weg zitten gaan we helder maken. En natuurlijk aandacht voor je CV en je sollicitatievaardigheden.

Zo kun jij weer vol zelfvertrouwen en doelgericht de arbeidsmarkt op.

Loopbaanbegeleiding

In 5 gesprekken ga ik je begeleiden bij het zoeken naar een nieuw perspectief. Samen geven we vorm aan je loopbaan en aan de stappen die je wil zetten. In de intake bepalen we wat je nodig hebt aan loopbaanbegeleiding. Elk traject is een maatwerktraject.

E-coaching

Elk traject wordt ondersteund met e-coaching. Tussen de gesprekken door krijg je online ondersteuning in je traject. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit het traject 3 keer zo effectief maakt dan alleen Face-to-Face gesprekken. Deze vorm van blended coaching is onderdeel van het loopbaantraject.

Uiteindelijk heb je een concreet en succesvol loopbaanplan en heb je de regie over je toekomst.

Maak een afspraak met mij voor een intakegesprek.

Wil je meer over mij weten of over hoe ik te werk ga? Lees dan deze pagina.

Contact

Nijmegen

E-coaching is prettig en maakt actiever

“Bij de kennismaking wist Pauline meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ik had meteen een klik, want ik hou wel van mensen die er niet om heen praten.

Pauline werkt met een logische volgorde van activiteiten; wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Tegelijkertijd bewoog ze wel met me mee, daardoor paste het traject bij mij persoonlijk. Met behulp van Pauline en de DISC kreeg ik mijn zelfvertrouwen terug. Bovendien is ze zakelijk en ook gezellig.

De e-coaching heb ik als heel prettig ervaren. Er was ruimte voor vragen en ondersteuning als je ergens tegen aanliep. Je wordt zo veel actiever tussen de gesprekken door. Pauline heeft ook kennis van de mens in het werk en waar je tegen aanloopt. Ze gebruikt dat ook in het loopbaantraject. Ik raad Pauline aan aan mensen die zijn vastgelopen in het werk en niet meer weten hoe ze verder moeten. Mij heeft het heel goed geholpen.”

Wendy Passon