Je CV is je visitekaartje!

 

Wist je dat als je solliciteert de recruiter of de selecteur slechts 7 seconden naar je CV kijkt?
En dat je dus maar 7 seconden hebt om de aandacht te trekken van die recruiter of selecteur?

Dat doe je niet door mooie kleuren of een mooie opmaak. Dat doe je door inhoud te geven aan je CV. Op die manier laat je zien wie je bent en wat je kunt. Kortom, wat je toe kunt voegen aan de organisatie waar je solliciteert.

Ben je arbeidsmarktklaar?

Dat betekent dat je weet wat je toegevoegde waarde is voor een werkgever. Dat je weet wat je wil. Je hebt een loopbaanbegeleidingstraject doorlopen. Je ziet vacatures voorbij komen waar jij op past, waarvan je ogen gaan stralen. Je bent up-to-date in je vak en je bent de oplossing waar vraag naar is.

Uitnodigingsgarantie

Als dat zo is, geef je dan op voor een CV sessie bij mij, waarbij de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek zo groot is dat ik een uitnodigingsgarantie kan geven. Voorwaarde is wel dat je arbeidsmarktklaar bent en de functie waar je op solliciteert passend is.

CV sessie

Meld je aan voor een CV sessie. Deze duurt 2,5 uur en heeft als resultaat dat je een inhoudelijk goed CV hebt, tips voor je sollicitatiegesprek en gebruik kunt maken van mijn netwerk.

Kijk hier voor de kosten.

Contact

 

Onlangs een zeer prettige en grondige CV sessie bij Pauline gehad. Deed me goed en heeft me nog meer inzicht gegeven in waar ik goed in ben en het leverde concreet een nieuw opgestelde CV op. Zeker de moeite waard.”
 
 
Ellen B.