Voel jij je eenzaam en ongelukkig op je werk en in je functie? En ben je daar eigenlijk wel klaar mee? Als je dit wilt veranderen lees dan nog even door.

In dit gratis e-book staan namelijk 5 tips waarmee jij je minder eenzaam gaat voelen in je leidinggevende rol. Zo wordt je gaandeweg effectiever en krijg je dus ook meer zelfvertrouwen. 

Met de gratis tips die in mijn e-book staan leg ik uit hoe je een POWER-leidinggevende wordt met behulp van de POWER-tips.

Wil jij werken aan je eigen zelfvertrouwen en effectiviteit maar heb je nog geen idee hoe je dit aan kunt pakken? Vraag hier geheel vrijblijvend dit e-book aan en ontvang het in je mailbox.

Ik ondersteun mensen en organisaties bij hun duurzame inzetbaarheid. Wanneer ze een nieuwe functie ambiëren, of wanneer ze zich willen ontwikkelen in hun eigen functie. Of organisaties die vanuit goed werkgeverschap deze mogelijkheid aan hun personeel willen aanbieden. Met mijn expertise en opleiding geef ik vorm aan diverse trajecten. Elke vorm van begeleiding is maatwerk, maar in ieder geval resultaatgericht.

“Hoe mooi zou het zijn om op het moment dat je met pensioen gaat je terug kunt kijken op een zinvolle en leerzame invulling van je werkzame leven. Vaak zat het mee en soms zat het tegen. Maar bovenal ben je er een wijzer mens van geworden en heb je je altijd ontwikkeld”.