Je wordt ontslagen of je arbeidscontract dreigt te worden ontbonden. Door een reorganisatie bijvoorbeeld. Maar om welke redenen dan ook? Het maakt je onzeker en vaak ook boos. Je hebt je zoveel jaren ingezet, zo hard gewerkt. “Wat had ik anders kunnen doen” en “hoe nu verder?” Het liefst zou je meteen weer aan de slag gaan. Maar in welke functie zou je dat willen doen? En bij welke organisatie? Een werk-naar-werk traject is waar jij nu behoefte aan hebt.

Wat houdt een werk-naar-werk traject in?

Ik help je bij een werk-naar-werk traject met het bepalen van je eigen loopbaankoers. Zo kun je weer de regie over je eigen loopbaan nemen en kun je je weer op de toekomst richten. Je wilt immers zo snel mogelijk weer aan de slag. In een nieuwe baan met collega’s of misschien wel een eigen bedrijf waar je wel eens van droomde. Maar welk werk past nu eigenlijk bij je?

Je weet gedurende het traject weer waar je kwaliteiten zitten, welke talenten en competenties je hebt zodat je verder kan. Ook onderzoeken we samen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door mijn jarenlange ervaring op het HR-gebied en mijn netwerk weet ik hoe de arbeidsmarkt eruit ziet. Waar kansen en mogelijkheden zijn. Je krijgt zicht op je eigen profiel. En je krijgt zicht op het werk dat bij je past. Met praktische tools die effect en resultaat opleveren. Zoals een krachtig en eigentijds cv, goede sollicitatiebrieven, tips voor sollicitatieprocedures, netwerken, etc. Maar ook tips voor het inzetten van social media zoals LinkedIn en Facebook. In het werk-naar-werk traject hoort ook een CV-sessie.

Ook kun je gebruik maken van mijn netwerk. Zo krijg jij weer een toekomstperspectief. Samen met mij realiseer je die passende baan of je eigen onderneming.

Neem vrijblijvend contact met mij op, we bespreken dan de mogelijkheden van een werk-naar-werk het traject.

Ik kreeg mijn zelfvertrouwen weer terug
 

Ik verloor mijn baan als gevolg van een reorganisatie. Dat kwam als een schok. Pauline gaf me mijn zelfvertrouwen weer terug doordat ze me enerzijds motiveerde en anderzijds door haar positieve uitstraling. Door middel van een tafelopstelling kon ik ook mijn boosheid op mijn werkgever loslaten. Dat is belangrijk bij het zoeken naar een nieuwe baan. Ik wist weer wat ik wilde! Ondanks dat Pauline een krachtig persoon is had ik wel zelf de regie in dit proces. Zij gaf me alle ruimte hiervoor. Naast mijn herwonnen zelfvertrouwen heb ik heel snel weer een nieuwe baan gekregen.
 
Annette Lukkien
 

Op reis naar een nieuwe baan…

Pauline geeft heel veel aandacht, ze luistert goed. Zonder dingen in te vullen heeft ze voor elkaar gekregen dat ik  in mijn kracht sta. Ook vond ik het fijn om met behulp van e-coaching de zaken te bespreken waar ik tussen de gesprekken door tegenaan liep. Na de gesprekken kreeg ik veel energie. De begeleiding van Pauline met het CV, LinkedIn en mijn toegevoegde waarde hebben me enorm geholpen. Het resultaat is dat ik trots ben op mezelf, daardoor ga ik met zelfvertrouwen aan de slag. Het is fijn dat ik van Pauline’s expertise en netwerk gebruik kan en mag maken, ook in de toekomst.

Ik ben klaar om de reis naar die nieuwe baan te gaan maken.

Meriam Janssen