Waar wil ik in mijn loopbaan? Wie kan me daarbij helpen?
Zit de arbeidsmarkt nog wel op mij te wachten?
Leg je elke keer die vacature weer opzij?
Wat is mijn Toegevoegde Waarde op de arbeidsmarkt?
Nijmegen

Weten waar je staat in je loopbaan is enorm belangrijk voor jouw werkzekerheid. Is jouw ontwikkeling nog up-to-date en past deze bij je toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden. Op die manier ben je arbeidsmarktproof. Weet je wat je arbeidsmarktwaarde op dit moment is? Ben je vitaal en interessant genoeg voor werkgevers? Ook als je wat ouder bent?

Allemaal zaken die aan de orde komen bij een Ontwikkeladvies. Daarbij kan ik je helpen. Net als een auto, die af en toe gekeurd moet worden, APK, hoeft er voor een loopbaan ook niet altijd groot onderhoud plaats te vinden. De meeste Ontwikkeladviezen, ook wel Loopbaan-APK ’s leiden niet altijd tot een andere functie. Wel is het fijn om te weten dat je goed bezig bent. Of dat je plannen wil maken voor de toekomst, zoals je CV op orde, of een opleiding gaan volgen. Ook kan bijvoorbeeld je droombaan aan de orde komen. Deze geeft richting aan je loopbaan. Een persoonlijkheidstest en twee gesprekken zijn vaak voldoende om te weten dat je op de goede weg zit. Samen maken we een plan, zodat je de regie over je eigen loopbaan hebt en houdt.

En wanneer het Ontwikkeladvies leidt tot een loopbaanbegeleidingstraject, dan kan er maatwerk geleverd worden.

Bel of mail voor een afspraak. Ik kan je uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Contact

“Door het ontwikkeladvies bij Pauline heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ik weet welke capaciteiten ik heb en wat mijn toegevoegde waarde is binnen een organisatie. Ze heeft mij geholpen om hier inzicht in te krijgen en ik weet nu hoe ik dit beter kan overbrengen tijdens een sollicitatiegesprek. 

Ik zou iedereen willen aanraden om eens een moment stil te staan bij je loopbaan om te kijken waar je staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Pauline heeft mij hier ontzettend goed in geholpen, dankjewel Pauline!”

Irene Strating