Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL leert door gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met zo’n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Vanaf 1 december 2020 zijn er 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar.

Hoewel op dit moment deze gratis trajecten nog niet beschikbaar zijn, zijn er een heleboel andere mogelijkheden om zelf over je loopbaan na te denken. Naar verwachting zal het in november dit jaar dankzij de subsidieregeling NL leert mogelijk zijn om gratis (online) scholing te volgen. Meer weten? Klik hieronder door om over beide meer te weten te komen.

In 2019 heb ik 73 ’45+ontwikkeladviezen’ uitgevoerd. Een interessant aantal om te meten wat het effect is geweest. Wil je daar meer over lezen klik dan op deze link.

Wat het 45+ontwikkeladvies kandidaten opleverde.

Je kunt je alvast aanmelden voor de wachtlijst via onderstaand bericht. Zet er bij dat het gaat om een ontwikkeladvies en voeg je geboortedatum toe. Deze heb ik nodig voor de aanmelding. Ook je hoogst genoten opleidingsniveau is nodig voor de aanmelding bij de arbeidsmarktscan en dus handig om te weten.

Ik neem dan in de eerste week van december 2020 contact met je op.